Sikringsinstallation

Driftssikrer el-installationer og -forbindelser

Hos Elektriker Køge udfører vi sikre elinstallationer. El spiller en vigtig rolle i vores dagligdag, som kilde til alt lige fra lys og varme til hårde hvidevarer. Det kan måske være fristende at kaste sig ud i selv at lave elinstallationer, men vi anbefaler, at du lader professionelle om dette. En god installation er en sikker installation. Derfor går vi aldrig på kompromis med sikkerheden. Når vores professionelle samarbejdspartnere udfører elinstallationer, følger vi Elsikkerhedsloven til punkt og prikke. Du kan derfor trygt overlade installationerne til os.

El handler i høj grad om tryghed og sikkerhed. En ulovlig installation kan være direkte livsfarlig, da de er i højrisiko for at bryde i brand. En ulovligt udført elinstallation kan desuden medføre påbud fra brandvæsnet eller forsikringen, som løbende fører tilsyn på installationer. For at undgå farlige installationer og påbud anbefaler vi, at du overlader dine elinstallationer til certificerede elektrikere.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Brandalarmer, røgspjæld og -ventilation

Du har nok allerede en hel del røgalarmer jævnt fordelt i dit hjem eller virksomhed. Som supplement til eller erstatning for de klassiske røgalarmer, tilbyder vi en lang række installationer.

Vi hjælper dig med at sikre dit hjem med forskellige røgalarmer og anlæg. Vi installerer en lang række avancerede systemer såsom ABA-, ABV- og ABDL-anlæg. Et ABA-anlæg (automatisk brandalarmsanlæg) er et effektivt system, som kan alarmere brandvæsnet i tilfælde af brand. Et ABV-anlæg (automatisk brandventilationsanlæg) er et automatisk røgudluftningssystem, som kan bestå af blandt andet åbninger og røgskærme. Et ABDL-anlæg (automatisk brandslukningsanlæg) sikrer en tætsluttet lukning af branddøre ved brand- og røgudvikling.

Der findes mange forskellige muligheder for at sikre dig et trygt hjem eller en sikker arbejdsplads. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange muligheder. Derfor guider vi dig også til at finde netop den løsning, som passer til dit hjem eller virksomhed.

elektriker køge - erhverv ventilationskanal
elektriker køge - data it-installation

Alarmsikring af privat- og erhvervsejendomme

Overvejer du at sikre dit hjem mod ubudne gæster? Vi installerer en lang række systemer, som sikrer dig et trygt og sikkert hjem, selv når du ikke er hjemme. Der findes forskellige muligheder inden for sikkerhedssystemer såsom tyverialarmer, videoovervågning og dørtelefoner. Du kan vælge én enkelt løsning eller kombinere flere forskellige. Da vi ved, at vores kunder har individuelle behov, rådgiver vi dig gerne, når du skal vælge den løsning, som passer til dit hjem.

Det er ikke kun i hjemmet, at vi kan gøre en forskel for dig. Til erhvervsdrivende tilbyder vi ligeledes installering af sikkerhedssystemer, både til små og store virksomheder. I store virksomheder, hvor der hele tiden kommer og går mange mennesker, kan adgangskontrol og videoovervågning være en god løsning. Til mindre virksomheder vil en simpel tyverialarm være passende. Vi kommer gerne ud til din virksomhed og vurderer, hvad den bedste løsning ville være for jer.

Kvalitets- og driftssikring af installationer

Nå vores el-tekniske fagmænd leverer installationsløsninger i forbindelse med alarmer eller sikringer, benytter vi os udelukkende af systemgodkendte produktmaterialer. Dette gør vi for at sikre, at installationerne er fungerer optimalt fra start, er langtidsholdbare og driftssikrer. For os er sikkerhed og tryghed det vigtigste, når vi udfører vores arbejde. I forbindelse med reparationer og optimeringer af eksisterende installationer, udskifter vi også dine gamle installationer med de nyeste materialer.

elektriker køge - el-service

Modtag dit
uforpligtende tilbud