Elektriker til erhverv

Elinstallation i forbindelse med entreprise

Hos Elektriker Køge udfører vi alt arbejde inden for entreprise i forbindelse med nybyggeri. Elinstallationer udgør en bærende del af hovedentreprisen, og vi ved, hvor vigtige veludførte og sikre installationer er for dit hjem. Vores professionelle og erfarne samarbejdspartnere tilbyder deres ekspertise og arbejde, og de følger arbejdet hele vejen fra den spæde idé til idriftsættelsen. 

I dit nye hjem skal alle detaljer være i orden, og selvom mange elinstallationer ikke er synlige, sørger vi alligevel for, at disse også er veludførte ned til mindste detalje. Vi udfører alt arbejde inden for kabelføring, installering af eltavler og kraftstrøm. Vi installerer ligeledes hårde hvidevarer sikkert, så du trygt kan bruge dine nye produkter.  

Der er ingen grænser for hvor små eller store opgaver, vi kan udføre. Vi udfører vores arbejde i både boliger, institutioner og skoler samt udlejningsejendomme og forsamlingshuse. Med vores professionelle service tilbyder, vi derfor holistiske løsninger til erhverv, tilpasset jeres ønsker og behov.  

Selv efter endt installation tilbyder vi vores grundige service. Vores arbejde indeholder efterfølgende eftersyn og vedligeholdelse af dine nye elinstallationer. Vi udfører lovpligtige eftersyn og nødvendige vedligeholdelsesydelser, så du kan være sikker på, at du altid har elinstallationer, som lever op til sikkerhed og lovpligtige krav. 

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine informationer
og vi vender tilbage hurtigst muligt.


PrivatErhverv
EntrepriseEl-eftersynEl-installationEnergioptimeringIHC-styringKlimaanlægSolcellerTele & Data
Hovedentreprise og fagentreprise

Vi har specialiseret os inden for el-arbejde ved større projekter, og vores professionelle samarbejdspartnere tager ansvar for deres arbejde. Derfor tilbyder vi både vores arbejde i forbindelse med hovedentreprise og fagentreprise. Både ved små og store hovedentrepriser varetager vi alle opgaver inden for elinstallationer. 

I nybyggeri står vi for både store opgaver som kabelføring, IHC-styring og installation af eltavler, samt mindre opgaver som montering af lys, internet og tv samt hårde hvidevarer. Med vores service får du en samlet pakkeløsning, hvor der er taget hånd om alle detaljer. Også ved renovering af boliger og erhverv tager vi det store ansvar, for at føre dine projekter sikkert i mål. 

Også til fagentrepriser tilbyder vores erfarne elektrikere deres service. I fagentreprisen er det alfa og omega, at man kan samarbejde med forskellige aktører og fagentreprenører. Med flere års erfaring fra området, kan vi garantere et effektivt og pålideligt arbejde inden for fagentreprise, hvor vi glædeligt samarbejder med andre entreprenører. 

Elektrikeropgaver til erhverv

Der findes et utal af opgaver, som vores erfarne elektrikere kan udføre, og der er ingen grænser for, hvor små eller store opgaver, som vi kan hjælpe dig med. Til erhvervslokaler kan vi installere lys og eltavler, og vi har erfaring med både skoler og sportshaller, industri og fabrik samt kontorlokaler. Vores professionelle elektrikere hjælper dig gerne med at finde en løsning, som passer dit erhverv bedst. Derfor står vi også til rådighed med grundig vejledning og rådgivning.

Har du behov for hjælp til mindre installationer? Tøv ikke med at kontakte os, for vi kan helt sikkert hjælpe dig. Installation af ting som internet og Tv-pakker kan være bøvlet og tidskrævende. Overlad arbejdet til os, så sørger vi for, at det hele hurtigt kommer op at køre. Derudover installerer vi også hårde hvidevarer som opvaskemaskiner og køleskabe. Kort sagt, så er der faktisk ikke dét, som vi ikke kan klare, og vi kan også hjælpe dig og din virksomhed eller institution.