Elektriker private

El-installation og -service til private ejendomme

Hos Elektriker Køge udfører vi alle former for el-arbejde i private hjem. El-arbejde virker måske simpelt, men det er ikke helt ufarligt at arbejde med el. Derfor anbefaler vi, at du benytter dig af vores professionelle elinstallatører. I de fleste hjem er der jævnligt elinstallationer, som behøver udskiftning. Står du og skal have hængt nye lamper op eller skiftet stikkontakter, tilbyder vi både montering og udskiftning af disse. Vi installerer ligeledes internet og antenner i dit hjem, så du får det optimale internet- og TV-signal.

Skal du have udskiftet dit gamle køleskab med et nyt, eller har du renoveret hele dit køkken og badeværelse, tilbyder vi at installere dine hvidevarer. Installation af særligt vaske- og opvaskemaskiner kræver, at disse bliver udført ansvarligt og korrekt. Dette kan være en udfordring. Med vores service sørger vi for, at alle tilslutninger bliver forsvarligt og korrekt monterede.

Et sundt hjem har et godt indeklima. Trænger dit hjem til bedre til et bedre indeklima, installerer vi avancerede ventilationsanlæg som f.eks. genvindingsanlæg. Med et ventilationsanlæg vil du opleve, at dit hjem får et bedre indeklima, da den brugte luft jævnligt udskiftes med ny luft udefra. Samtidig genanvender anlægget varmen fra den brugte luft, så du sparer penge på varmeregningen.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

El-service i forbindelse med til- og ombygning

I forbindelse med til- og ombygninger i hjemmet, tilbyder vi alt inden for installationsarbejde. Vi udfører traditionelle elinstallationer, såsom montering af lys, hårde hvidevarer og ventilation. Alt vores arbejde bliver udført i overensstemmelse med gældende lovgivninger, og vi sørger for, at alt el-arbejde bliver udført forsvarligt.

Udover traditionelle installationer, har vi også specialiseret os i IHC. Med Intelligent House Control (IHC) har du mulighed for at fjernstyre dit hjems el-funktioner, selv når du ikke er hjemme. Via smartphone, PC eller tablet kan du tænde og slukke lys, justere varmen eller tænde ventilationen. IHC er nemt at betjene og giver dig en tryghed, når du ikke er i hjemmet.

elektriker køge - el-entreprise plantegning stikkontakt
elektriker køge - energioptimering pv solceller

Større el-installationer til nybyggeri​

Teknologien inden for el er i konstant forandring, og der kommer hele tiden nyere og smartere løsninger – som f.eks. solceller. Som forbruger kan det være svært at gennemskue hvilken løsning, der vil være den optimale for din privatbolig. Til nybyggeri tilbyder vi derfor vores rådgivning og ekspertise, så du nemt finder frem til netop den løsning, som passer dig bedst. Vi skræddersyr løsninger, som er særligt tilpasset dine individuelle ønsker og funktionelle behov. Alt vores arbejde udføres i overensstemmelse med gældende krav om sikre elinstallationer. Du kan derfor trygt overlade din privatboligs el-installationerne i vores hænder – vores fagmænd og samarbejdspartnere er kvalitetssikkert og professionelt til værks, hvergang.

El-teknik til den private forbruger

I vores dagligdag bruger vi konstant eldrevne apparater, og de gør vores daglige gøremål lettere. Men installationen af apparaterne er ikke altid ligetil, og man skal være særligt påpasselig, når man arbejder med el. Selv små opgaver som montering af stikkontakter, kan være farligt, hvis man ikke har prøvet det før. Derfor kan du trygt overlade enhver opgave til os. Der findes ikke én opgave, som vores erfarne elektrikere ikke kan udføre. Derfor ved vi, at vi også kan hjælpe dig, uanset om du mangler hjælp til montering af lamper, eller du ønsker en gennemgribende optimering af dine elinstallationer. Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

elektriker køge - automatsikring el

Modtag dit
uforpligtende tilbud